• May 03, 2022
Haakon Dyrnes Haakon Dyrnes

Kjære kunde

Vi setter stor pris på å ha deg som kunde, og vi forsøker hver dag å bli bedre for å gi deg den kvaliteten du fortjener. Nå er vi inne i en årstid som krever mindre oppvarming, og derfor skal dine strømregninger fremover bli lavere enn de har vært de seneste månedene, tross i at strømprisen dessverre fortsatt er svært høy.

Så til en god nyhet. Vi har lovet deg som kunde at det vi legger på spotprisen er vår kostpris for lovpålagte elsertifikater og handelskostnader, ingenting annet. Vi har også sagt at når våre kostnader reduseres, skal også kostnadene dine reduseres. I november reduserte vi påslaget for alle våre kunder med 0,1 øre/kWh som et resultat av lavere kostpris for oss. Nå har vi igjen fått en lavere kostpris for elsertifikater og handelskostnader, og justerer derfor ned påslaget med ytterligere 0,3 øre/kWh fra og med 1. mai. Dette justeres automatisk for alle våre kunder. Det utgjør kanskje ikke så mye på strømregningen i disse dager, men som man sier, alle monner drar. Vi lover fortsatt at om våre kostnader reduseres, så gjør også dine det.

Det betyr at du betaler spotpris + 0,5 øre/kWh og 35,- i fast månedsbeløp. For kunder med opprinnelsesgarantier for norsk vannkraft inkludert er prisen litt høyere, men dette kan du som kunde enkelt endre via Min Side, appen eller ved å ringe vår kundeservice.

Vi håper du er fornøyd som kunde hos Klarkraft. Gi oss gjerne tilbakemelding på hvordan du synes vi klarer oss. Vi tåler både ris og ros, selv om vi er mest glad i ros :) Om du ønsker, setter vi også pris på omtaler på bytt.no

Takk for at du er kunde hos Klarkraft!

Vennlig hilsen

Haakon Dyrnes

Daglig leder Klarkraft

Link copied!
recent-post-icon

Siste nytt

  • Mar 07, 2024

Betaler flere tusen for mye

av Klarkraft

Mange nordmenn har aldri byttet strømavtale. Noen få tastetrykk kan spare deg for flere tusenlapper per år. En gjennomsnittsfamilie risikerer å betale nesten 4000 kroner ekstra per år med feil spotprisavtale.

  • Mar 01, 2024

Historiske spotpriser

av Klarkraft

Her lister vi opp historiske månedlige gjennomsnittlige spotpriser. Viser historikk tilbake til januar 2020 per område.

  • Dec 20, 2023

God jul

av Haakon Dyrnes

På tross av høye strømpriser håper vi julen blir fin og fredfull. Ta vare på hverandre og nyt litt ekstra disse dagene. Ha en riktig god jul og et godt nytt år, fra oss i Klarkraft :)

  • Sep 19, 2023

Høsten banker på døra

av Haakon Dyrnes

Gradestokken faller, mens strømprisene holder seg lave. En liten hilsen fra oss, med et tilbud på Solceller fra Otovo.

  • Sep 23, 2022

Gjør smartmåleren smart

av Haakon Dyrnes

Vi mener det offentlige burde stå for å gjøre de såkalte smarte strømmålerne smarte, og gi dette til alle husholdninger uten noen kostnad. Det er samfunnsøkonomisk smart!

  • May 04, 2022

En forvirret bransje

av Haakon Dyrnes

Om statsråder, bransjeorganisasjoner og media er forvirret, hvordan er det da for kundene? Bransjen preges av at det ropes høyt, men handles lite. Nå er det på tide å handle, sier Haakon Dyrnes i en kommentar

  • May 02, 2022

Oppdatert kompensasjonsordning

av Klarkraft

Fra og med september 2022 øker strømstøtten fra 80 % til 90 % av forbruk over 87,5 øre/kWh (70 øre/kWh eks mva), opptil 5000kWh. Kun for private husholdninger.

  • May 01, 2022

Sommerhilsen

av Haakon Dyrnes

En hilsen fra sjefen. Vi snakker ny nettleiemodell 1. juli, regulering av strømmarkedet og sommertid.

  • Feb 15, 2022

Slakter Forbrukerrådets strømportal

av Klarkraft

Klarkraft i media: Slakter Forbrukerrådets strømportal. Mener «juksemakerne» blir prisvinnere.

  • Jan 15, 2022

Vi reduserer påslaget

av Haakon Dyrnes

- Våre kostnader har gått litt ned, og derfor senker vi som lovet påslaget til alle kunder. Det er kanskje ikke så mye, men alle monner drar.

  • Dec 15, 2021

Kompensasjonsordningen

av Haakon Dyrnes

De ekstreme strømprisene blir møtt med en kompensasjonsordning fra staten som trer i kraft fom. desember. Denne vil administreres av nettselskapene.

  • Sep 17, 2021

Kjære kunde

av Haakon Dyrnes

Med høye strømpriser er det lurt å tilpasse strømforbruket sitt der man kan. Ved å bruke strøm på timer med lavere pris vil du spare strømkostnader. Vi ønsker at din strømregning skal være så lav som mulig.

  • Sep 13, 2021

Best i test

av Klarkraft

Markedsrapporten for strømmarkedet høsten 2021 er klar. Av Thema & Itera. I denne rapporten er det gjort en objektiv prissammenlikning av spotavtaler, hvor Klarkraft kommer best ut.

  • Sep 01, 2021

– Trygg strømhandel på langt nær god nok

av Haakon Dyrnes

– Det er ikke dette som vil rydde opp i bransjen, skriver Haakon Dyrnes i Klarkraft om den nye sertifiseringsordningen Trygg strømhandel.

  • Feb 04, 2021

– Tøffere regulering av strømbransjen må til

av Haakon Dyrnes

- En bransje helt ute av balanse. NVE og Forbrukertilsynet må stramme kraftig opp.

  • Feb 01, 2021

Alle strømavtaler

av Klarkraft

Alle strømavtaler

  • Mar 19, 2024

Tilbud til YS sine medlemmer

av Klarkraft

Klarkraft har inngått avtale med YS om tilbud på strømavtale. Alle YS medlemmer kan lese mer om samarbeidet her.

Uthevet innlegg

  • Mar 01, 2024

Historiske spotpriser

Her lister vi opp historiske månedlige gjennomsnittlige spotpriser. Viser historikk tilbake til januar 2020 per område.