Klarkraft ble startet for å sette kunden i fokus, i en lite kundevennlig bransje

Strømbransjen har vært preget av et velfortjent dårlig rykte. Vi ønsker å gjøre noe med saken ved å fokusere på kundevennlige og enkle tjenester. Vi skal ha lave kostnader, slik at vi kan gi kundene lave priser. Levere en billig strømavtale, helt enkelt

Klarkraft er startet av strømkunder..

.. for strømkunder. Vi ble lei av å bli lurt av strømselgere, hvor det som ble solgt inn ikke var det som kom på fakturaen. En faktura det var umulig å forstå, naturligvis. Når vi gikk den etter i sømmene fant vi mye rart. Og selv om vi varslet og ble lovet gull og grønne skoger, så endret den seg raskt til noe annet enn det som var avtalt, igjen. Vi ble rett og slett lei, og startet vårt eget strømselskap. Klarkraft er startet av strømkunder, og skal ha kunden i fokus. Gjøre ting enkelt og greit, uten noe mikkmakk. Du får det du skal ha, og ikke noe annet. Strøm levert billig, helt enkelt. Ferdig snakka. Klarkraft er nå rangert som nummer 1 av 110 strømselskaper på bytt.no, Norges største nettsted for kundeomtaler. Vi takker våre flotte kunder for positiv omtale. De har også scoret vår app til 4,6 av 5 stjerner i Appstore.

Vår ledelse

card image

Haakon Dyrnes

Daglig leder

XMLID 806

Våre lave kostnader, gir deg lav pris

Group 4331

Vi akter å ha de laveste kostnadene i bransjen, noe som betyr lav pris til deg som kunde. Markedet er oversvømt av lokketilbud som høres bra ut, men som etter kort tid plutselig endrer seg. Hos Klarkraft får du en billig strømavtale, helt enkelt. Og ikke noe annet.

Spotprisen for strøm vil variere og følge markedet fra dag til dag, og er lik hos alle strømleverandører. Det som skiller seg er hva du betaler på toppen av dette, påslaget. Hos Klarkraft betaler du det samme som vi gjør for strømmen, inkludert påslaget. Kostprisen vi betaler for strømmen er spotprisen, og så er det lovpålagte elsertifikater og handelskostnader (inkl. regulerkraftkostnader), og kredittkostnader, som er vårt påslag til deg som kunde. Om vår pris skulle endre seg vil vi varsle dette skriftlig med minimum 30 dagers varslingstid, slik at ingenting kommer som en overraskelse. Vi har ingen bindingstid, så du kan naturligvis når som helst forlate oss om du skulle ønske. Du kan dermed være trygg på at hos oss får du alltid en av markedets beste, billigste og tryggeste avtaler.

Group 4331
Group 4289
lightbulb

Spot + 1,9 øre/kWh og 35,- i månedsbeløp

Group 4289

Vi selger kun ett produkt. Det er derimot et av de aller billigste og tryggeste i markedet, og vil alltid være det. Du får til en hver tid gjeldende timesavregnet markedspris på strøm (spotpris), med et påslag som dekker våre kostnader med strømhandel og leveranse. Og så betaler du 35,- i måneden for å være Klarkraft kunde.

  • Spotpris er markedsprisen for strøm, og er lik for alle. Den handles på Nord Pool (strømbørsen), og prises og avregnes hver time.

  • Handelskostnader er avgifter tilknyttet strømhandelen (Nord Pool), inkludert balansehåndtering (regulerkraftkostnader)

  • Elsertifikater er lovpålagt alle strømleverandører, og må kjøpes på vegne av kundene basert på faktisk forbruk i kWh

  • Kredittkostnader er utlegg for daglig handel av strøm på Nord Pool frem til vi mottar betaling på etterskudd

  • Nettleie faktureres direkte av netteier og ikke av Klarkraft. Nettleie er leie av strømlinjene og er regulert av myndighetene.

loss

Den grønneste strømmen er den du ikke bruker

Group 4333

Vi ønsker ikke at du skal bruke mer strøm enn du har behov for, og har derfor et veldig lavt påslag på spotprisen, slik at det ikke er noe insentiv for oss at du skal bruke mye strøm. For oss, fellesskapet og miljøet må vi produsere mer fornybar energi, og vi må dele på den strømmen vi har. Derfor burde ikke insentivet til strømselskapene ligge i å få kunder til å bruke mer strøm, men heller til å begrense bruken der det er mulig, og benytte fornybare kilder. Vår fortjeneste ligger derfor i månedsbeløpet på 35,- du betaler for å være Klarkraft kunde. Vi fakturerer for den strømmen du faktisk bruker, på etterskudd, og har naturligvis ingen bindingstid. Du velger selv om du vil være kunde hos oss.

Group 4333
Group 4332
compliant

Strengere vilkår

Group 4332

Vi har pålagt oss selv strengere vilkår enn det som har vært vanlig i bransjen. Rett og slett fordi vi mener standardvilkårene, definert av standard kraftleveringsavtale og benyttet av de fleste strømselskapene, ikke er god nok. Derfor pålegger vi oss selv å varsle alle kunder direkte ved alle endringer som er til ugunst for kundene, med minimum 30 dagers varsel. Vi publiserer alle priser hver måned, slik at du, om du vil, kan se oss i kortene ift hva vi sier og hva vi gjør. Vi spesifiserer også hva som er spotpris og hva som er påslag på fakturaen, slik at du enkelt kan sammenlikne oss mot våre konkurrenter. Slik sikrer du deg mot å kjøpe en strømatale som ser bra ut, men plutselig i løpet av kort tid, og uten at du har fått det med deg, har blitt en svært dyr avtale.