Nå tar vi kampen for kundene til bedriftsmarkedet også

Om privatkunder blir lurt og betaler for mye for strømmen, så er det enda verre for små og mellomstore bedrifter. Nå kan endelig bedrifter også få et trygt, enkelt og rimelig strømprodukt. For 35,- per måned + 1 øre/kWh

Bli kunde

Vi tar kampen mot strømjuks

- Haakon Dyrnes, daglig leder

Corporate Hero bottom card 1

Spotavtale

Med et lavt påslag

Corporate Hero bottom card 2

35 kr per måned

+ 1 øre/kWh

Corporate Hero bottom card 3

Strengere vilkår

For oss, ikke deg

Corporate Hero Bottom card 4

Prisgaranti (2 år)

Vi binder oss, ikke du

Bestill din spotavtale her

Spotavtale

35 kr per måned

Strømprisen består av Spot + 1,0 øre/kWh

Bytt til Klarkraft

• Bare 35 kr i fast månedsbeløp

• Og kun 1 øre/kWh i påslag

• EHF faktura inkludert

*Alle priser er eks. mva.

Strømpris

  • Spotpris og forbruk avleses hver time

  • Kostnad for strømhandel er 0,36 øre/kWh

  • Kostnad for elsertifikat er 0,04 øre/kWh

  • Administrasjonsavgift bedrift 0,6 øre/kWh

*Alle priser er eks. mva.

Spotavtale med norsk vannkraft

45 kr per måned

Strømprisen består av Spot + 0,5 øre/kWh

Bestill strøm her

• Kun 45 kr i fast månedsbeløp,
inkl. 100 % norsk vannkraft
• Vi tar ingen fortjeneste på ditt strømforbruk
• Vi publiserer alle strømpriser hver dag

*Alle priser er inkl mva. For Nord-Norge trekkes mva fra beløpene

Produktdetaljer

Strømpris

  • Spotpris og forbruk avleses hver time

  • Kostnader knyttet til strømhandel er 0,45 øre/kWh

  • Kostnaden for elsertifikat er 0,05 øre/kWh

  • Opprinnelsesgaranti norsk vannkraft er inkl.

  • 0,5 øre/kWh utgjør 6,50 kr per mnd i gjennomsnitt

*Alle priser er inkl mva. For Nord-Norge trekkes mva fra beløpene


Hva våre kunder sier om oss"Klarkraft er rimelig, klar tale og null tull"
Christian B. L.

Klarkraft er superenkelt, oversiktlig og blir slik transparente, og de tråkker vakkert på de ømmeste tærne til andre operatører som lever høyt på det motsatte: Ved å opptre forførende, fordekt og ugjennomtrengelig. Ref Forbrukerrådets mange utspill mot en ellers råtten bransje.

"Enkelt, oversiktlig og billig"
William

Klarkraft har en forståelig og god avtale. Fakturaen er enkel og viser tydelig hva man betaler for. Jeg er veldig fornøyd. De har i tillegg en telefonlinje hvor alle mine henvendelser har blitt besvart i løpet av kort tid.

"Transparent og ærlig strømleverandør"
Silje K

KlarKraft innfrir det de lover, åpenhet om hva strømmen koster og hva du som kunde betaler for. I tillegg har de en enkel og oversiktlig app som forteller deg det du trenger å vite om pris og forbruk. KlarKraft anbefales derfor.

"Tydelig informasjon"
Hanne

Tydelig informasjon om strømpris, både på deres nettside og via mail. -Og det beste er ordningen med omvendt binding. De skal ha en fast pris for jobben de gjør, men sammenligner du med andre strømleverandører blir det en del billigere likevel. Ingen lureri:)

"Billige priser, og veldig god service!"
Pernille

Jeg kom over Klarkraft ved en tilfeldighet. Jeg fikk en følelse av at de var ærlige mot sine kunder i motsetning til de fleste andre leverandører, så jeg måtte prøve. Jeg har fått raske svar fra kundeservicen og veldig oversiktlige fakturaer. Dette anbefales!

"Kjempefornøyd!!"
Gudrun

Endelig et selskap som gir meg muigheter til å få et godt forhold til strømmen min - jeg betaler spottprisen, PUNKTUM, og så betaler jeg et månedsbeløp - PUNKTUM - for at disse hyggelige menneskene vil lyse opp i mitt liv - som nå endelig er fritt for bekymringer for ikke å bli strømlurt - herlig! Godt for folkhelsa! Og, jeg må tilføye, det faste månedsbeløpet, ja, det er en glede å betale det for at Klarkraft har tatt på seg denne jobben - mange, mange takk :-)

"Utmerket"
Erik

De er akkurat slik de sier at de er. Kom til å betale en faktura 2 ganger. Pengene ble tilbakebetalt før jeg oppdaget det.

"Fakturaer med nyttig informasjon."
Annemette N

Som sagt, bra fakturaer. Viktig: Meldingen som jeg nettopp har fått om prisutviklingen og løsninger er kjempebra! Jeg har aldri fått noen som helst forklaringer eller informasjon fra andre strømleverandører jeg har brukt. Har bare fått fakturaer uten f. eks. noen opplysninger om eventuelle endringer. Så dette var både nyttig og hyggelig!

"Anbefales"
Terje

Enkel og oversiktlig strømavtale, og åpenhet om prisene og Klarkraft sin fortjeneste. Fin oversikt over strømforbruket og bra at man finne strømpris vs tidspunkt.Se flere omtaler på Bytt.no


Hva burde du betale for strømmen din?

cheaper power consumption

Med en strømpris som går opp og ned er det vanskelig å vite hva man burde betale for strømmen sin. Hvor mye er faktisk strømpris, og hvor mye går rett i lomma på strømselskapet? Er du usikker på hvilke betingelser du har, burde du sjekke strømavtalen din i dag.

Det er dessverre vanlig praksis i strømbransjen med skjulte påslag, hemmelige prisøkninger og regelrett feilinformasjon overfor kunder. Det er ikke uten grunn at strøm topper Forbrukertilsynets klagestatistikk! Sjekk din strømavtale i dag

cheaper power consumption
Last ned vår app

Last ned vår app

Last ned vår app

I appen vår vil du som kunde ha full oversikt over forbruk, faktura, strømpris og annen relevant informasjon, rett i lomma. Du kan selvsagt få den samme informasjonen på nett via 'Min side'. Ny app lanseres i løpet av oktober, stay tuned :)

Hvorfor betale mer? Bytt til Klarkraft

Bli kunde

Det tar kun 1 minutt, og så ordner vi resten