Order Electricity Banner

Vårt eneste lokketilbud er at vi aldri har lokketilbud

 Order Electricity Banner

Strømpris: Spotpris + 1,3 øre/kWh

Vi selger kun ett produkt. Det er derimot et av de aller billigste og tryggeste i markedet, og vil alltid være det. Vi tar ingen fortjeneste på strømmen, kun et fast beløp på 39,- i måneden for jobben. Vi kaller det kostpris strøm. Du får til en hver tid markedsprisen på strøm (spot), med et påslag på 1,3 øre/kWh (utgjør 17,-/mnd for en gjennomsnittskunde) som dekker våre kostnader med strømhandelen. I tillegg binder vi oss til denne prisen i minimum 2 år, uten at du binder deg. Noe vi kaller omvendt binding. Snedig, ikke sant? Bestill nå. Det tar kun ett minutt å bytte, så fikser vi resten.

Bestill strøm her

Vi forstår at dette kan være kjedelig, men det er faktisk litt viktig. Så hva er kostpris strøm?

Man skulle tro det sa seg selv, men i strømmarkedet er ikke kostpris alltid kostpris. Det er mange skjulte påslag og pristriks der ute. Når vi snakker om kostpris, så er det reell kost. Den består av følgende elementer:

What is cost price
What is cost price

Spotpris er markedsprisen for strøm, og er lik for alle. Den handles på Nord Pool (strømbørsen), og prises og avregnes hver time.
Handelskostnader er avgifter tilknyttet strømhandelen (Nord Pool)
Elsertifikater er lovpålagt alle strømselgere, og må kjøpes på vegne av kundene. Ordningen skal stimulere til økt produksjon av fornybar energi.
Opprinnelsesgarantier er en sertifikatordning for å sikre opprinnelse av strøm. Vi sikrer produksjonen av Klarkrafts strømvolum ved norske vannkraftverk

Nettleie faktureres direkte av netteier og ikke av Klarkraft. Nettleie er leie av strømlinjene og er regulert av myndighetene.

What is cost price 2

Her viser vi alle våre kostnader knyttet til din strøm:

  • Spotprisen er lik for alle, og følger markedsutviklingen. Prisen vil gå opp og ned, men du får alltid gjeldende markedspris. Spot er den rimeligste strømavtalen du kan ha over tid, og er anbefalt av forbrukerrådet. Vi publiserer spotprisen daglig.

  • Handelskostnader strøm (Nord Pool) er på 0,8 øre/kWh

  • Lovpålagte elsertifikater koster 0,1 øre/kWh

  • Opprinnelsegarantier 100 % norsk vannkraft koster 0,4 øre/kWh

  • Kostprisen vår er da: Spot + 1,3 øre/kWh

- Det samme som du betaler.

Påslaget på 1,3 øre/kWh utgjør 17,- per måned for en gjennomsnittskunde (16.000 kWh). Klikk deg inn på fanen 'Strømpris' for å se mer detaljerte priser. Du kan også lese spesifikke produktdetaljer og prisberegninger her

What is cost price 2
What is Cost Price 3

Hos Klarkraft er kostpris faktisk kostpris, så det ligger ingen fortjeneste for oss i strømprisen. Du betaler kun et fast lavt månedlig beløp på 39,- til oss. Det er alt. Derfor gir vi deg det vi kaller omvendt binding. Omvendt binding betyr at du som kunde aldri er bundet opp og kan skifte leverandør når du vil. Men vi som leverandør garanterer å ikke øke vårt påslag på minimum 2 år. Det er vår garanti til deg.

Gjør noe bra for deg og miljøet, bytt til Klarkraft

Se vårt produkt

Det tar kun 1 minutt, og så ordner vi resten