• Sep 19, 2023
Haakon Dyrnes Haakon Dyrnes

Kjære kunde,

Vi setter stor pris på å ha deg som kunde, og vi håper du også er fornøyd med oss. Nå som sommeren er over, og høsten banker på døren, blir det mer aktuelt å snakke om strøm og strømpris igjen. Etter en sommer og sensommer med mye nedbør, har strømprisen vært veldig lav for de fleste av oss. Dessverre gjelder ikke det kunder i sør- og sør-vest Norge (NO2) som har hatt vedvarende høye strømpriser i år.

 

Nå har vannmagasinene bra vannstand, og vi går inn i en vinter med ganske gode forutsetninger. Vi forventer at prisene holder seg inn i oktober, men når vinteren kommer med lave temperaturer, vil prisene stige igjen. Vi både tror og håper at prisene blir vesentlig lavere enn fjoråret, og fremtidsprisene ligger nå på rundt 1 krone per kWh i vintermånedene, i sør, øst og vest. Prisene kan bli høyere, men de kan også bli lavere. Det er vanskelig å spå, og vi håper på det beste. Det ser lysere ut for midt og nord, men også der kan det forventes noe høyere priser enn tidligere.

 

Vi har etter sommeren fått over 3000 nye kunder, som har kommet til oss fra Elkompis, som har lagt ned driften sin. Vi er veldig glade for å kunne ta imot disse kundene, og vi vil benytte anledningen til å ønske alle nye kunder velkommen til Klarkraft! Vi skal gjøre alt vi kan for at dere skal føle dere hjemme hos oss.

 

De to siste årene har salget av solcelle-paneler hatt sterk vekst. Om du har vurdert dette, kan vi nå tilby en rabatt på 5.000,- til alle som kjøper solceller fra vår samarbeidspartner Otovo. Det er bare å følge lenken under, så vil alle som kjøper få denne rabatten automatisk frem til 18.oktober. Etter installasjon vil vi kunne legge deg på vårt plussprodukt for solceller sånn at du får betalt spotpris for produksjon du ikke benytter selv, men sender tilbake til strømnettet.

 

https://www.otovo.no/partner/klarkraft/

 

Så vil vi avslutte med å takke for alle hyggelige omtaler dere har gitt oss på bytt.no. Nå er vi rangert som nummer 1 av alle 88 strømselskaper i Norge, på Norges største portal for kundeomtaler og sammenlikningstjenester. Det gjør oss glade, og litt stolte, og gir oss motivasjon til å fortsette å kjempe kundenes kamp i et fortsatt trøblete strømmarked.

 

Det samme gjelder for vår nye app (som vi lanserte tidligere i år), som har fått 4,5 av 5 stjerner i Appstore. Det er godt å se at veldig mange av dere er fornøyd med den nye versjonen, og de oppgraderingene vi har gjort. Takk til dere alle!

 

Og er det noe dere lurer på, håper vi at dere tar kontakt med oss, enten på telefon 21 60 93 00, eller sender oss en epost til kundeservice@klarkraft.no

 

Med ønske om en fin høst med lave strømpriser.

 

Vennlig hilsen

Haakon Dyrnes

Daglig leder

Klarkraft AS

Link copied!
recent-post-icon

Siste nytt

 • May 15, 2024

Riktig god 17.mai 🥳

av Klarkraft

Vi vil bare ønske alle våre kunder en riktig god 17.mai 🥳 Ha en fantastisk feiring, i forhåpentligvis godt vær 🙏

 • Mar 07, 2024

Betaler flere tusen for mye

av Klarkraft

Mange nordmenn har aldri byttet strømavtale. Noen få tastetrykk kan spare deg for flere tusenlapper per år. En gjennomsnittsfamilie risikerer å betale nesten 4000 kroner ekstra per år med feil spotprisavtale.

 • Mar 01, 2024

Historiske spotpriser

av Klarkraft

Her lister vi opp historiske månedlige gjennomsnittlige spotpriser. Viser historikk tilbake til januar 2020 per område.

 • Dec 20, 2023

God jul

av Haakon Dyrnes

På tross av høye strømpriser håper vi julen blir fin og fredfull. Ta vare på hverandre og nyt litt ekstra disse dagene. Ha en riktig god jul og et godt nytt år, fra oss i Klarkraft :)

 • Sep 23, 2022

Gjør smartmåleren smart

av Haakon Dyrnes

Vi mener det offentlige burde stå for å gjøre de såkalte smarte strømmålerne smarte, og gi dette til alle husholdninger uten noen kostnad. Det er samfunnsøkonomisk smart!

 • May 04, 2022

En forvirret bransje

av Haakon Dyrnes

Om statsråder, bransjeorganisasjoner og media er forvirret, hvordan er det da for kundene? Bransjen preges av at det ropes høyt, men handles lite. Nå er det på tide å handle, sier Haakon Dyrnes i en kommentar

 • May 03, 2022

Prisreduksjon mai

av Haakon Dyrnes

Vi reduserer prisene, igjen, for alle våre kunder. Ny pris er spot + 0,5 øre/kWh og 35,- i fast månedsbeløp.

 • May 02, 2022

Oppdatert kompensasjonsordning

av Klarkraft

Fra og med september 2022 øker strømstøtten fra 80 % til 90 % av forbruk over 87,5 øre/kWh (70 øre/kWh eks mva), opptil 5000kWh. Kun for private husholdninger.

 • May 01, 2022

Sommerhilsen

av Haakon Dyrnes

En hilsen fra sjefen. Vi snakker ny nettleiemodell 1. juli, regulering av strømmarkedet og sommertid.

 • Feb 15, 2022

Slakter Forbrukerrådets strømportal

av Klarkraft

Klarkraft i media: Slakter Forbrukerrådets strømportal. Mener «juksemakerne» blir prisvinnere.

 • Jan 15, 2022

Vi reduserer påslaget

av Haakon Dyrnes

- Våre kostnader har gått litt ned, og derfor senker vi som lovet påslaget til alle kunder. Det er kanskje ikke så mye, men alle monner drar.

 • Dec 15, 2021

Kompensasjonsordningen

av Haakon Dyrnes

De ekstreme strømprisene blir møtt med en kompensasjonsordning fra staten som trer i kraft fom. desember. Denne vil administreres av nettselskapene.

 • Sep 17, 2021

Kjære kunde

av Haakon Dyrnes

Med høye strømpriser er det lurt å tilpasse strømforbruket sitt der man kan. Ved å bruke strøm på timer med lavere pris vil du spare strømkostnader. Vi ønsker at din strømregning skal være så lav som mulig.

 • Sep 13, 2021

Best i test

av Klarkraft

Markedsrapporten for strømmarkedet høsten 2021 er klar. Av Thema & Itera. I denne rapporten er det gjort en objektiv prissammenlikning av spotavtaler, hvor Klarkraft kommer best ut.

 • Sep 01, 2021

– Trygg strømhandel på langt nær god nok

av Haakon Dyrnes

– Det er ikke dette som vil rydde opp i bransjen, skriver Haakon Dyrnes i Klarkraft om den nye sertifiseringsordningen Trygg strømhandel.

 • Feb 04, 2021

– Tøffere regulering av strømbransjen må til

av Haakon Dyrnes

- En bransje helt ute av balanse. NVE og Forbrukertilsynet må stramme kraftig opp.

 • Feb 01, 2021

Alle strømavtaler

av Klarkraft

Alle strømavtaler

 • Jun 14, 2024

Tilbud til YS sine medlemmer

av Klarkraft

Klarkraft har inngått avtale med YS om tilbud på strømavtale. Alle YS medlemmer kan lese mer om samarbeidet her.

Uthevet innlegg

 • Mar 01, 2024

Historiske spotpriser

Her lister vi opp historiske månedlige gjennomsnittlige spotpriser. Viser historikk tilbake til januar 2020 per område.